bullid2 0 #1 Публикувано 2 Септември, 2023 Здравейте .Виждам че сте обсъждали приятели темата за Гуми 18цола.Моя въпрос е имам останали Континентал зимни гуми 235/55/18цола от Киа Спортидж във много добро състояние дале ще станат на Хонда Црв 2007 сега съм със 225/65/17.Благодаря ви. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nesorab 17 #2 Отговорено 2 Септември, 2023 Здравейте .Виждам че сте обсъждали приятели темата за Гуми 18цола.Моя въпрос е имам останали Континентал зимни гуми 235/55/18цола от Киа Спортидж във много добро състояние дале ще станат на Хонда Црв 2007 сега съм със 225/65/17.Благодаря ви. ЦитирайКое дали ще стане: гумите или джантите? Разликата в размерите на гумите може да видиш в някой сайт с калкулатор за гуми. А вече дали джантите ще станат на централен отвор, междуболтово разстояние и т.н. , не зная.Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullid2 0 #3 Отговорено 2 Септември, 2023 Не самите гуми.Иначе ще ми е много грозно да сложа Лети джанти от Киа на Хонда,макар че мога да махна капачките ама си е селяния:))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nesorab 17 #4 Отговорено 2 Септември, 2023 Макар и малка имат разлика в диаметъра. Ще имаш разлика в показанията на скоростомера и километража. Но мисля, че не е проблем да ги караш. Просто ще стане малко по-ниска колата и може би ще вози по-твърдо. Има калкулатори за гуми в мрежата. Виж и ще си прецениш. Ама трябва да имаш и 18ки джанти за хондата тогава. Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове