tany66 7 #1 Публикувано 13 Август, 2023 (Редактирано) Нещо го закърших с Хондата,не стига че не мога да се оправя със спирачките а сега и ново 20!!!!!Поради споменатия проблем ми се наложи 10-на дни да не карам автомобила(бях на малка почивка),днес се прибирам и реших да я припаля и нивомера въобще не помръдва,все едно няма и грам бензин(индикацията свети)!!!Когато я оставих имаше над половината,запалих и я подместих но не мога да установя дали е имало теч под колата защото бензина бързо се изпарява...Имате ли идея трудно ли е свалянето на резервоара ако се наложи(вътрешният глас ми говори че има може би теч)CRV 2 2002 бензин 150к.с. мотор K20A4 Редактирано 13 Август, 2023 от tany66 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tany66 7 #2 Отговорено 14 Август, 2023 (Редактирано) Малко продължение по въпроса.....май ще се размине свалянето на резервоара....с тубето сипах 5 л. и постепенно стрелката се вдигна над половината!!!Нямам обяснение какво беше станало,няма логика уреда да се шашка и да свети резевата а дефакто бензин да има повече от половин резервоар,след като не е била в движение.И ми се струва че този резервоар е сменян,20 годишна кола и етикета да е толкова чист!!!!!!! Редактирано 14 Август, 2023 от tany66 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове