krasimir55555 0 #1 Публикувано 8 Август, 2023 Здравейте, след рязко вдигане на ръчната и загасяне на двигателя и след това стартиране таблото се напълни с грешки светят ABS, VSA, Лампата на ръчната спирачка и удивителния знак. Става въпрос за Хонда акорд 7 2.0 бензин фейслифт. Като прочетох грешката с диагностика ми излезе u0122 няма връзка с abs модула. Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 154 #2 Отговорено 8 Август, 2023 След чистене на грешката, последната излиза ли пак? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir55555 0 #3 Отговорено 8 Август, 2023 (Редактирано) Да отново се появява след запалване веднага Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано 9 Август, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 154 #4 Отговорено 8 Август, 2023 (Редактирано) Принципно, грешката значи, че няма връзка м/у VSA и ECU. След като не се трие, виж да не е заминал предпазителя в двигателния отсег. Другото е загуба на маса. Ако не са тези, вече е свързано с ел. схеми и мерене... Редактирано 8 Август, 2023 от I_Yordanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir55555 0 #5 Отговорено 8 Август, 2023 (Редактирано) Ами имаше два големи предпазителя 30 и 40 ампера едни квадратни при двигателя, които пишеше че са свързани с VSA но ги проверих с мултицет. Къде се намират масите утре да ги проверя и тях? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано 9 Август, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir55555 0 #6 Отговорено 8 Август, 2023 Между другото сега се сетих че като замерих буксите за абс сензорите, които са при колелата и дам колата на контакт имам 11v не 12v не знам дали има нещо общо и колко волта трябва да е.Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 154 #7 Отговорено 8 Август, 2023 Акумулатора как е? Въобще, тока при запалена кола какъв е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir55555 0 #8 Отговорено 8 Август, 2023 (Редактирано) Чисто нов е акумулатора и на диагностиката вчера на запален мотор показваше 14 волта и нещо но с уред не съм го мерил. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано 9 Август, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове