Doomex 1 #1 Публикувано 31 Юли, 2023 Здравейте колеги имам следния проблем който периодически се появява , при заключване с имобилайзера или при включването на autodoorlock mode всички врати първоначално се заключват , после копчето на предна дясна врата бавно се връща в положение отключено , това се случва периодически тоест има периоди когато при заключване стои заключено , не съм установил кога и защо се случва , пробвах да изключа autodoorlock mode следвайки последователноста описана в една от оригиналните книжки които получих заедно с колата но резултат няма , тоест продължава да си е в autodoorlock mode и при определена скорост автоматично се опитва да заключи всички врати и понеже дясната врата се отключва процеса продължава постоянно и е ужасно дразнещо , моля за съвет как или къде да реша проблем а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tougherty 10 #2 Отговорено 1 Август, 2023 Често срещан проблем. Решава се чрез смяна на актуатора на въпросната врата. Самата машинка струва 800 лв. в Бултрако, 60 лв. нов китайски заместител, купен онлайн или според пазарлък за втора ръка от автоморга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1833 #3 Отговорено 1 Август, 2023 При 3-та генерация, не съм чувал да има автоматично заключване на вратите, при каквато и да е скорост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomex 1 #4 Отговорено 1 Август, 2023 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomex 1 #5 Отговорено 1 Август, 2023 Преди 3 часа, tougherty написа: Често срещан проблем. Решава се чрез смяна на актуатора на въпросната врата. Самата машинка струва 800 лв. в Бултрако, 60 лв. нов китайски заместител, купен онлайн или според пазарлък за втора ръка от автоморга. колега , ако това е проблема , защо понякога работи а понякога не , аз си мислех че ако е механичен проблем би трябвало да не работи постоянно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tougherty 10 #6 Отговорено 5 Август, 2023 Така започва - понякога работи, понякога не. Обикновено работи когато е по-хладно, но като нагрее колата по обед - спира. Постепенно ще спре да работи изобщо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1833 #7 Отговорено 20 Август, 2023 На 1.08.2023 г. at 14:22, Doomex написа: Това четиво е ясно. Интересно в случая е, твойто СРВ какво е (американка, канадка, или друго) и преди това работело ли ти е това автоматично заключване при определена скорост? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове