San44o 0 #1 Публикувано 28 Юли, 2023 Здравейте! На акорд 8,след като свалях предната броня и парктрониците, като ги закачих на таблото ми свети съобщение чек систем и работи само най левия. От какво може да се е получило и дали не трябва нещо като запознаване след откачането? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 29 Юли, 2023 Провери си кабелите и за да си сигурен, че някой не работи просто им смени местата. После даваш на контакт и караш някой да застава пред всеки датчик по отделно.Така ще установиш кой работи и кой не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
San44o 0 #3 Отговорено 29 Юли, 2023 Благодаря! Беше се откачила една букса и не работеха три датчика. Вече всичко е оки🤭😉 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 150 #4 Отговорено 29 Юли, 2023 Браво, че си намерил решение на проблема, но не разбирам само едно, при условие, че си разглабял бронята и после си я слагал и не ти работи нещо, нормално е да се върнеш по обратния път и да провериш. Най лесно е да се пише..... - имам проблем, не ми работи незнам си какво и защо.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове