nikolay.tarlev5510 0 #1 Публикувано 24 Юли, 2023 Здравейте. Имам Хонда Акорд 2.2 дизел, 140 коня от 2005 год. Скоростната кутия е 5 степенна механична, но вече 5 скорост изключва. Предлагат ми 6 степенна кутия от същия модел. Притеснявам се ако я закупя дали няма да е различна в полуоските и каретата??? Моля, ако някой е ориентиран с моя проблем да ми помогне със съвет. Благодаря Ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 24 Юли, 2023 Би трябвало да могат да ти кажат в Бултрако... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolay.tarlev5510 0 #3 Отговорено 24 Юли, 2023 Благодаря за съдействието. Бастун съм в темата / техника / и автомонтьорите ме харесват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #4 Отговорено 24 Юли, 2023 преди 5 минути, nikolay.tarlev5510 написа: Благодаря за съдействието. Бастун съм в темата / техника / и автомонтьорите ме харесват. Разбира се, че ще те харесат, стига да разберат... Като си в Сф, прескочи до Бултрако и питай..., ако не е много сигурен отговора, направи телефон и до пловдивския клон... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове