Boyan 0 #1 Публикувано 23 Юли, 2023 Здравейте колеги, От няколко дни карам CR-V 2008ма. Има фабрична навигация и камера за заден ход. Както знаете картината на дисплея е с доста ниска резолюция. Ще поръчвам китайска навигация, но се чудя дали да сменя и камерата. Има ли някой който да е подменил камерата с по-нова и има ли смисъл или главния фактор на ниската резолюция е дисплея на заводския екран? Поздрави, Боян Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #2 Отговорено 23 Юли, 2023 (Редактирано) Аз бях така като тебе и си сложих китайска навигация но не ми се занимаваше да монтирам нова камера оставих си оригиналната не е проблем ниската резолюция кара се на заден. Само имай в предвид че оригиналната камера е на седем волта и ще трябва да сложиш в конвертор от който да свалиш напрежението от 12 на 7 волта. Ако решиш и ти така да направиш прегледай ми старите постове слагал съм инфо Как да се направи. Редактирано 23 Юли, 2023 от kyna 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Boyan 0 #3 Отговорено 24 Юли, 2023 19 hours ago, kyna said: Аз бях така като тебе и си сложих китайска навигация но не ми се занимаваше да монтирам нова камера оставих си оригиналната не е проблем ниската резолюция кара се на заден. Само имай в предвид че оригиналната камера е на седем волта и ще трябва да сложиш в конвертор от който да свалиш напрежението от 12 на 7 волта. Ако решиш и ти така да направиш прегледай ми старите постове слагал съм инфо Как да се направи. Благодаря за полезната информацията! На една стара кола се бях занимавал сам да си слагам двоен дин и камера, но сега нито имам време, нито ми се занимава. Намерих една фирма в Дървеница които с това се занимават и мисля при тях да я монтирам. За сега ще се въздържа от нова камера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове