Jump to content
dimy

питане за филтри и кабели+ свещи

Recommended Posts

така решил съм да изхвърля стария панелен филтър КН и да кложа спортен става въпрос за този

K&N Fuel Injection Performance Kits (FIPK)

Публикувано изображение

Guaranteed Horsepower

Aerodynamically engineered non-metallic rotationally molded tube for lower air temperature and less intake sound

Engineered to specific vehicle design

Easy to Install, usually in 90 minutes or less!

Lasts up to 100,000 miles before service is required (depending on driving conditions)

Available for many popular automotive applications

Някой ползвал ли го е има ли наблюдения върху него и прочие относно монтажа как става - трябва ли да се преправя нещо?

Втори въпрос пак за филтър на КН самоче за картерните газове и бензинов филтър от тях има ли ефект или мога да сложа и по обикновени и каква е точно фунцията на картерните газове доколкото видях май се поставя на мястото на едно маркуче което отива към възушния филтър ?

за кабелите съм се спрял на тези

Кабел за запалителната система, Magnecor, Electrosports 8mm

Кабелите на Magnecor от серията Electrosports са предназначени за подмяна на оригиналните (OEM) кабели на запалителната ситема, като осигуряват по-висока надеждност, по-малки електрически загуби и по-висока температурна устойчивост. Те притежават всички необходими свойства за нормална ежедневна употреба, включително и потискане на електромагнитните смущения генерирани от запалителната система.

В комбинация с подходящи накрайници (кабелни обувки) и маншони може лесно и бързо да бъде изработен комплект кабели за всякакъв двигател - с механичен или електронен дистрибутор на запалването или с външни бобини за всяка свещ.

Кабелите на Magnecor имат уникални свойства, които надвишават спецификациите на всички заводско-монтирани кабели:

Външен диаметър: 8mm

Цвят: син

Конструкция на изолацията: Силиконова гума, армираща оплетка от кевлар, външна силиконова обвивка издържаща на високи температурни и механични натоварвания (разтягане, разкъсване и др.)

Максимална работна температура: 260°C

Максимално напрежение: 55 000V

Проводник: Magnecor Metallic Inductance CN20 RFI supressed

Диаметър на проводника: 2.5mm

Ядро: Феромагнитна база върху кевлар

Вътрешна оплетка: Хром-никел

Намотки на оплетката: 48 намотки на сантиметър

Съпротивление: 98 ома на сантиметър

Произведен в: САЩ

свещите

Запалителна свещ за тунинг приложения, Denso Iridium, IK22

Спортните запалителни свещи с иридиев електрод осигуряват качествена и силна искра при междина от само 4mm. Резултатът е по-висока мощност (2%-5%) и по-гладка и стабилна работа на двигателя.

Иридият е много по-устойчив на високи температури от среброто, златото и платината. Поради тази причина тези свещи запазват високите си качества и при най-екстремните натоварвания (температура и налягане), като същевременно се износват по-бавно.

Покриват много широк кръг от приложения в множество марки и модели автомобили.

Подходящи са и за ежедневна употреба в серийни автомобили.

ако някой има наблюдения на тези продукти моля нека си каже мнинието

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

е никой ли не е ползвал някой от тези неща :evil: ?????????????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този кит с филтъра струва 240 лева за d15z6 с поръчка за 20 работни дни. Дебело ми се вижда. Някой слагал ли е такъв кит и дали пасва без сериозно преправяне?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми аз за тва питъм иначе панелката ми струваше 140лв +8 лв за доставка но го получих на следващия ден

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този кит с филтъра струва 240 лева за d15z6 с поръчка за 20 работни дни. Дебело ми се вижда. Някой слагал ли е такъв кит и дали пасва без сериозно преправяне?

Ако това е цената с филтъра, то тя е прекрасна...просто толкова върват... че и доста нагоре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филтара е добре и то доста няма какво да го мислиш а и цената като гледам си е добра за този комплект. За кабелите нямам наблюдение и не мога да ти кажа. свещи по лично мое мнение си вземи NGK IX сериата те също са ириедиеви аз съм с такива и съм много доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...