Guest TheDevilTwin #1 Публикувано 14 Юни, 2007 Не знам за вас, ама аз свърших Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #2 Отговорено 14 Юни, 2007 Ахам... и аз видях едно черно да прелита под моста на влюбените... тихичко прелетя... ммммммм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 14 Юни, 2007 Така на око и по сведения на собствениците , май се събират 1000 магаренца общо под капаците им Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 14 Юни, 2007 Само черния "другар" го немаше на Националя ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #5 Отговорено 14 Юни, 2007 Само черния "другар" го немаше на Националя ! И купето също го нямаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #6 Отговорено 14 Юни, 2007 Аз същия този Type R го видях от 280 на връщане от УНСС и направо ми паднаха очите по него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #7 Отговорено 14 Юни, 2007 Само черния "другар" го немаше на Националя ! И купето също го нямашеТам си беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #8 Отговорено 14 Юни, 2007 (Редактирано) Само черния "другар" го немаше на Националя ! И купето също го нямашеТам беше, но долу на пътя, беше паркирал срещу палатката ни Редактирано 14 Юни, 2007 от blueeye Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #9 Отговорено 14 Юни, 2007 къде ги налази да ги снима6 тия прелести? уникални са! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #10 Отговорено 15 Юни, 2007 Браво бре,красавици са !Дано да се множат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #11 Отговорено 15 Юни, 2007 ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооохи аз свърших Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #12 Отговорено 15 Юни, 2007 3 красавици на едно място е как няма да свършиш.....много са яки.дано да виждаме по 4есто такива коли 4е да си плакнем о4ите.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #13 Отговорено 15 Юни, 2007 Баровците в БГ карат доста по-големи и скъпи бомби,само дето не са хонди де.В БГ се търкалят коли, каквито в някои 4асти на европа не са 4ували за съществуването им,като Маебах на Мерцедес,Хамър и какви ли още не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #14 Отговорено 15 Юни, 2007 Да и аз го виждал тоя сивик по Студенцията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #15 Отговорено 15 Юни, 2007 И аз на околомръсното. Щях да си счупя врата да го гледам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #16 Отговорено 16 Юни, 2007 черното зверче беше засечено и в Несебър преди 2-3 седмици. П.С.: впрочем всеки сдобил се с манияшка кола, веднага се изтупва на морето. И такъв наплив на бутикови автомобили става, че разногледството ти е в кърпа вързано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #17 Отговорено 16 Юни, 2007 черното зверче беше засечено и в Несебър преди 2-3 седмици. П.С.: впрочем всеки сдобил се с манияшка кола, веднага се изтупва на морето. И такъв наплив на бутикови автомобили става, че разногледството ти е в кърпа вързано. Това ли имаш в предвид? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове