Jump to content
jamo

Крушка на таблото

Recommended Posts

Здравейте :) Малко ми е глупавичко запитването но досега не съм срещал такова нещо...Та... Крушката на таблото където показва изминатите километри не ми светеше. Отворих смених я с нова, но ми прави впечатление, че свети постоянно когато запаля колата или дам на контакт. Когато светна фаровете , отново си свети само разликата е че свети по-слабо или същото зависи колко силно съм направил да ми свети таблото. Това нормално ли е??? :evil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

''jamo" имам същият акорд. Въпросната лампа при мен светва след като дам на контакт и свети постоянно независимо дали двигателят работи или са включени светлините т.e. свети докато не върна обратно контакта. При запалени светлини ако ключа не е на контакт - не свети. Силата на светене не се променя. Дано съм бил полезен.

Редактирано от nikitooo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи всичко е като при мен с разликата че когато включа светлините тази крушка свети толкова силно колкото съм направил да ми е усветено таблото :thumbs1: Явно при този модел е така и не е някаква повреда както аз си мислех, но досега не бях срещал такова нещо и се питах дали старата не е изгоряла именно затова че свети винаги като карам колата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...