Stoyanov Zahari 0 #1 Публикувано 24 Юни, 2023 Здравейте! Имам следното запитване като новоизлюпил се хондаджия: Взех си CR-V 2005, ранния фейслифт, на която тапицерията на седалките е страшно лекьосана(една от малкото забележки). Искам да ги изпера, та се чудя как да стане - с перяща прахосмукачка/парочистачка или могат по някакъв начин да се "разопаковат" и да ги метна в пералнята? Виждам, че има разни ципове и защипващи лайсни, но не мога съвсем да се ориентирам. Също така, предните седалки са с подгрев - това проблем ли е при пране на място? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 120 #2 Отговорено 25 Юни, 2023 Аз съм с кожени седалки и кожата се сваля, като се отварят циповете. Щом при мен става, значи и при теб е същото упражнение. Аз лично не съм го правил, но ми шиха кожата на едната седалка, та разбрах, че е с цип. Мисля, че трябва и седалките да се свалят. МОята я свалиха за упражнението. С перяща прахосмукчка, ще е много по-лесно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове