jivko190hp 0 #1 Публикувано 23 Май, 2023 Здравейте, седалката е разбита и се клати, кое се сменя и от къде да го намеря? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolov93 0 #2 Отговорено 27 Май, 2023 Пробвай това. При мен помогна (донякъде ). https://www.youtube.com/watch?v=cMM-Vt9dYsk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Glavanov 54 #3 Отговорено 29 Май, 2023 Моята шофьорска седалка също се клати. Бях намерил сервизен бюлетин преди години... важи за CR-V и Element 2002-2007. Под гайките, които този юнак на клипа е стегнал има "втулки", които се разбиват с времето. Не помня къде съм забутал PDF файла, но намерих скрийншоти от него и на ремонтия комплект, който бях открил по чуждите сайтове... Така и не се хванах да го оправя това, защото доставката на комплекта излизаше 3-4 пъти цената на самия комплект. Говорим преди 3-4 години. Сега може да има по-добри оферти след като CR-V II станаха доста масов автомобил по нашите географски ширини. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове