Jump to content

Recommended Posts

Здравейте, колеги.Аз имам такъв въпрос. Преди отправих запитване относно загуба на мощност. Струва ми се, че нещо спъва колата. И неще да вдигне колкото ми се иска. Няма мощност като и подадеш повече газ. Пробвах с настройки на предварението, почти без резултат.Сега остава катализатора. По мнение на доста колеги той може да е причина колата да не върви както трябва. Аз живея в София, но незнам къде да отида да го замерят. Някой има ли идея? И според вас нали е възможно това да е причината? Мерси предварително:)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги.Аз имам такъв въпрос. Преди отправих запитване относно загуба на мощност. Струва ми се, че нещо спъва колата. И неще да вдигне колкото ми се иска. Няма мощност като и подадеш повече газ. Пробвах с настройки на предварението, почти без резултат.Сега остава катализатора. По мнение на доста колеги той може да е причина колата да не върви както трябва. Аз живея в София, но незнам къде да отида да го замерят. Някой има ли идея? И според вас нали е възможно това да е причината? Мерси предварително:D

Напълно възможно да е от негоМоне да отидеш в ЕМ Комплект

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав е колегата, ако е задръстен катализатора може даже да не успееш да запалиш. Имай в предвид че катализатора е много скъп (като цена) нов, искупуват се даже старите защото в тях има платина(или друг ценен метал) Може би знаеш че всички филтри: въздушен, маслен и бензинов се сменят на 10 000км. иначе получаваш същите симптоми...:evil:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
Отговорено (Редактирано)

Начина по който можеш да провериш дали ти е много запушен е да свалиш самия катализатор и да погледнеш през него към небето или лампа :evil: ако виждаш много слабо светлина , значи е за смяна , ако виждаш достатъчно светлина и самия материял вътре е беличък , значи има още живот в него :) Наистина отиди в М Комплект и те като ти го свалят ще ти кажат дали е наред / въпреки , че имат интерес да те излъжат / и дори да го смениш задължително си запази стария !!!

Редактирано от Tino

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...