Янко Я 0 #1 Публикувано 11 Февруари, 2023 здравейте имам следния въпрос,може ли да се прехвърли цялата аудио инсталация на акорд 7 генерация с обинковенно радио и да се сложи оригинална мултимедия с навигация? има ли допълнителни глезда от главната бушонера да се вкл.всички кабели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 11 Февруари, 2023 Тази конверсия я прави колега от Бургас. От него знам че отнема един ден работа понеже се преправя инсталацията. В колата с обикновено радио липсва доста от инсталацията, необходима да работи навигацията на Хонда. За парите, които би платил можеш да си вземеш една андроид медия и да си свиркаш. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янко Я 0 #3 Отговорено 11 Февруари, 2023 благодаря за инфото ,а някъкъв телефон за връзка с този човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slav4o_777 1 #4 Отговорено 12 Април, 2023 (Редактирано) На 11.02.2023 г. at 19:44, Ivan_Ch написа: Тази конверсия я прави колега от Бургас. От него знам че отнема един ден работа понеже се преправя инсталацията. В колата с обикновено радио липсва доста от инсталацията, необходима да работи навигацията на Хонда. За парите, които би платил можеш да си вземеш една андроид медия и да си свиркаш. Много правилно казано , браво колега ! Редактирано 12 Април, 2023 от slav4o_777 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове