Jump to content
Freestyler

Някой имал ли е такъв проблем?

Recommended Posts

Здравейте на всички!Признавам си, карам ауди... Но искам, а и ми се отдава възможност, да го сменя с една отлична Акорд 97'ма година :) Проблема е, че колата няма контактен ключ - от мястото стърчат жици... Притеснението ми е, че в оригиналния ключ по всяка вероятност има чип и дори да сменя контактния, пак няма да мога да запаля. Молбата ми към вас е, ако знаете нещо по въпроса, да го споделите, защото не ми се ще да купувам една, вярно прекрасна, но нефункционална кола... :P Благодаря на всички!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pitai v nai- blizkoto raionno :)

:P Стига бе, не е крадена. Наша служебна кола е. На гараж е от дълго време и сега се продава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип мисля след 96-а година всички хонди са с фабричен имобилайзер който се активира от чип поставен в самия ключ, но ако не се лъжа другото устройство което разпознава този чип се намира в ключа на стартера.Най-лесно може да разбереш дали ще запали е като свържиш жиците :)Пробвай и кажи дали е станало че да знаем ако решат да ни крадат колите дали като махнеш стартерния ключ ще се запали :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
Колега аз съм с такъв ACCORD.Ключа наистина е с чип.Ще проверя как се правеше един трик да се баламоше имобилайзера(интересувах се щот имам само един ключ и ако го загубяааа....).Мисля че се изключват една две букси ама не си спомням точно.Ще проверя и ще пиша.УСПЕХ Редактирано от vegata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какъв е този проблем с двигателя? Цената е достатъчно добра за да оправиш и проблема и ключа и да караш много по-добра кола от Аудито.И мойта предишната беше ауди. Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...