Ivan349 0 #1 Публикувано 26 Януари, 2023 Наскоро купих 3та генерация executive, но не мога да се свържа с bluetootha. Правя го както е по книжката но ми говори на френски, как да сменя езика на който говори или как да се свържа с bluetooth-а. Или има ли изобщо смисъл да се занимавам или просто да купя един трансмитер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 49 #2 Отговорено 26 Януари, 2023 Сигурен съм, че за езика пише в книжката, че моята беше на италиански, а стана на английски, но съм забравил как беше. А за свързването е писано много и снимки на платката бях качвал, но най- често срещаното е изключена платка, заради повишена консумация и съответно падане на акумолатора. Платката се намира над лоста за скорости от към пасажера. Ще потърся темата и ще ти пратя линк, но с малко умение платката се ремонтира. Или ако я занесеш, в който и да е тв. сервиз и пкожеш какво да ти сменят няма да ти откажат. Сменят се два кондензатора на стойност 5лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan349 0 #3 Отговорено 27 Януари, 2023 Ще пробвам днес като ми се освободи време. Благодаря ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове