gire_91 3 #1 Публикувано 8 Януари, 2023 Здравейте! Видях от тема тук, че крушките за Акорд 2006та CL7 за къси е H1 и зa дългите HB3. поръчах си такива крушки от Китай и бих искал да попитам някой дали е успявал да монтира такъв тип крушки. крушката влиза в сокета, обаче не знам как да я закрепя. ще се радвам, ако някой го е правил да сподели опит или да помогне. ако знаете сервиз в рамките на гр. София също ще се радвам. искам да сменя късите, дългите и фаровете за мъгла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bogomildimov 61 #2 Отговорено 8 Януари, 2023 За дългите и за късите са H1. Специално за дългите ще ти трябва и това: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gire_91 3 #3 Отговорено 8 Януари, 2023 (Редактирано) Благодаря, колега! Ще потърся такъв преходник, дано да стане с него. не знаех, че и за двете са еднакви, явно съм се подвел от стара тема. Ще пробвам и ще пиша, дано да е в полза на някого, който се опита да ги смени също Редактирано 9 Януари, 2023 от kvd74 Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gire_91 3 #4 Отговорено 19 Февруари, 2023 (Редактирано) Здравейте! Тъй като не успях да ги монтирам, ще се радвам да пише някой колега дали е успял да го направи. Или може да предложите читав H1 вариант. прилагам снимка на сокета, за който нито пластмасите, които колегата предложи, нито и крушките успях да ги закача: IMG_9903.HEIC Аз взех тези и не станаха, мога да ги дам на някой колега, ако. прецени, че ги иска: IMG_9915.HEICIMG_9914.HEICIMG_9908.HEICIMG_9905.HEICIMG_9904.HEIC Редактирано 19 Февруари, 2023 от gire_91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове