Jaret 3 #1 Публикувано 16 Декември, 2022 Здравейте собственици на модела! От скоро имам моята. От доста коли насам съм свикнал да пише км от/до смяна на маслото. В интернет виждам, че на американските им излиза при старт, но европейските имат ли изобщо? И ако "да", то как се показва и занулява? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dkostiev 1 #2 Отговорено 18 Декември, 2022 Здравейте, Ето линк към ръководството, темата на Markony също е интересна за четене. Използвайте търсачката, въведете си и двигателя на колата Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RumenE 2 #3 Отговорено 27 Януари, 2023 On 12/17/2022 at 12:17 AM, Jaret said: Здравейте собственици на модела! От скоро имам моята. От доста коли насам съм свикнал да пише км от/до смяна на маслото. В интернет виждам, че на американските им излиза при старт, но европейските имат ли изобщо? И ако "да", то как се показва и занулява? и аз търсих навсякъде (форуми и manuals), но мисля че е само при американките това с маслото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове