A'Lima 0 #1 Публикувано 12 Юни, 2007 От скоро съм горда собственичка на Хонда Сивик 1.3 86г ...първата ми кола Много ми харесва,като малко самолетче е ,но има нужда от стягане...Регистрирах се в този форум,за да прочета това онова и с малко помощ да успея да стегна колата.И отново привет на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #2 Отговорено 12 Юни, 2007 (Редактирано) Добре дошла във форума, добре е това че се увеличава числеността на мацките с Хонди тук!Каквото те интересува можеш да намериш с помощта на търсачката, ако не се ориентираш питай Редактирано 12 Юни, 2007 от dj_mi6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #3 Отговорено 12 Юни, 2007 Добре дошла сред нас !Ще помагаме с каквото можем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #4 Отговорено 12 Юни, 2007 охо добре дошла добре си се ориентирала вече към хонда ама тва сигорно вече си го знаеш та ако има нещо питаи ,а много ме кефи аватара на Лима ,Адриана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
A'Lima 0 #5 Отговорено 12 Юни, 2007 Много сте мили. На хондичката съм и замислила лека козметика,защото предишния и собственик не я е поддържал въобще. Трябва да и сложа нов преден капак ,защото е била удряна и майсторите изглежда са били некадърни .Също така джанти, затъмняване на стъклата и пребоядисване. Ще стане красавица...ама трябва време ,защото все пак са необходими и финанси ,но аз не бързам.Радвам се само,че всичко под капака е ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #6 Отговорено 12 Юни, 2007 Привет Да си я караш със здраве хонделата Като имаш проблеми тук е мястото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #7 Отговорено 12 Юни, 2007 Привет Да си я караш със здраве хонделата ... Като имаш - НО ДА НЯМАШ проблеми тук е мястото Още веднъж привет. И много хубави мигове с първата Хонда, а и със всяка следваща по добра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 12 Юни, 2007 Честито и от мен да те радва много колицата кефя се както казаха колегите по горе, че се увеличават фенките на най-добрата марка като чета виждам че си запалена по колите и искаш да и направиш подобрения на хонделата мога да кажа само едно голямо ЕВАЛА мацка ))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #9 Отговорено 12 Юни, 2007 Добре дошла в форума. С здраве да си караш колицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #10 Отговорено 12 Юни, 2007 Хелоу и от мен,додре дошла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #11 Отговорено 12 Юни, 2007 (Редактирано) здравей и от мен.хубаво е че ентусиазъм не ти липсва,но като съвет от личен опит-не прекалявай с влагането в колата.хем няма много смисъл,хем вместо да си я караш и да й се радваш-само я ремонтираш.то заради такива фенове като мен и още няколко мои не/познати асоциират хонда с москвич идеята ти за това тъмно фолио каква е?сподели как ще заобиколиш закона ако искаш,че ми е интересно.п.п.и все пак съм сигурен че не съм единствения дето иска да види първата ти кола на снимка..... Редактирано 12 Юни, 2007 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #12 Отговорено 13 Юни, 2007 Добре дошла,много безаварийни км,браво за смелоста да караш 21г.Хонда и ти пожелавам някой ден да се метнеш на S 2000........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #13 Отговорено 15 Юни, 2007 4ЕСТИТО и добре дошла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #14 Отговорено 16 Юни, 2007 ха честито и от мен и добре дошла сред нас щом имаш мерак ще си я стегнеш колицата и моита беше трагедия като я взех но с малко козметика всичко се постига Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове