kokoo.jordan1@gmail.com 0 #1 Posted November 12, 2022 (edited) Здравейте колеги имам голям проблем. Наскоро имах неприятна среща с един легнал полицай и след това светнаха всички лампи на таблото. Отидох при еладжия който ми каза че няма връзка между компютрите (abs-двигател) Компютрите ги е проверил и работят но няма връзка между тях.Въпросът ми е дали някой се е сблъсквал с нещо подобно? Ако да да даде съвет понеже от месец съм в бокса и не е готино. Благодаря Edited November 12, 2022 by Honda_Z "Сивик 8ма" в раздел за сивик 8 не е уместно заглавие за тема! Share this post Link to post Share on other sites
bread1978 3 #2 Posted November 12, 2022 е този "еладжия" не може ли да хване къде се прекъсва връзката? То ясно, че нещо се е откачило, само трябва да се хване къде е :-) Share this post Link to post Share on other sites
rusen4e 68 #3 Posted November 13, 2022 Колата пали ли? Ако не пали може да се провери дали не се е задействал шок бутона, който изключва подаването на гориво към двигателя. Самият бутон се намира под таблото, малко над бушониерата. Share this post Link to post Share on other sites
сенан 1 #4 Posted March 2, 2024 Здравейте, Да, наскоро ми казаха и на мен за този бутон. Поздрави. Share this post Link to post Share on other sites