kik 0 #1 Публикувано 10 Ноември, 2022 здравеите колеги. джаза е 2004г 1,4. търся предпазни пластини за задните спирачки. тази е с дискове отзад.ако някои има идея от къде да намеря да помага. поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasulov 1 #2 Отговорено 13 Ноември, 2022 Здравей, Има ги в магазините за авточасти. Като купих колата, при смяната на дисковете и накладките, на единия апарат я нямаше тази пластина и за мое учудване се оказа, че се продават комплекти само пластини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kik 0 #3 Отговорено 14 Ноември, 2022 там е работата ,че прерових всички магазини които намерих и навсякъде беше ,,изчерпана наличност,,.ако знаеш къде може да се намерят подскажи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasulov 1 #4 Отговорено 14 Ноември, 2022 Може и аз да съм в грешка. Първоначално се сетих за тези пластини от снимката. Сега като погледна пак заглавието, ако имаш предвид предпазната ламарина, която е зад диска, не знам дали я има по магазините. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kik 0 #5 Отговорено 14 Ноември, 2022 тези са за накладките . а както си се сетил ми трябват тези зад диска/предпазват от камъчета,боклуци и др./ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stef78 6 #6 Отговорено 16 Ноември, 2022 Тези предпазни ламарини са само оригинални май и цената им е около 150лв за 1бр поне аз това немерих като инфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове