Vader 5 #1 Публикувано 31 Октомври, 2022 Вчера забелязах, че не ми се включва 4Х4 на CR-V 2 2004 година. Не мога да си изтегля лодката от язовира!? Едвам се оправих. Купих джипката преди година и веднага смених маслата, включително и това на диференциала. И вчера по един чакъл само предно, задните ги няма хич!? Какво може да се е случило? Или има няколко неща, които е могло да са се случили. За това питам защото съм лаик! Успешна седмица! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #2 Отговорено 31 Октомври, 2022 То не сработва всичките колела,трябва да правърти предно за да се задвижи задното с най-голямо сцепление. Тук е описано. crv tech (1).pdf 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vader 5 #3 Отговорено 31 Октомври, 2022 Да, така е. Но предните щяха да се запалят, а задните никаква реакция. Преди малко ходих на един пясък и като дадох газ да проверя, човека който гледаше ми каза, че задните зацепват и превъртат заедно с предните. Оказва се, че проблема е изчезнал!? Един познат ми каза, е ако е имало прегряване, може да откаже!? Но в момента проблема го няма, което е добре!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #4 Отговорено 31 Октомври, 2022 (Редактирано) Да при прегряване е възможно да стане това. Все пак това не е джип с блокаж,и натоварвания за 4х4,ако имаш VSA бутон за системата го изключвай при такива дърпания. Редактирано 31 Октомври, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z_chakarov 24 #5 Отговорено 25 Ноември, 2022 На 31.10.2022 г. at 12:27, CARPERA написа: То не сработва всичките колела,трябва да правърти предно за да се задвижи задното с най-голямо сцепление. Тук е описано. crv tech (1).pdf 373 kB · 8 downloads На колелото с най-малко сцепление ще предаде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове