Юли 76 1 #1 Публикувано 25 Октомври, 2022 Здравейте пичове, имам Хонда црв3 2.2 2008г. Имам едно питане, значи няма значение колко време не е карана колата и дали е сутрин или вечер. Не всеки път пали от първия път. Може в деня 1 път да го направи, може и няколко. Иначе пали без проблем. Съмнява се в датчик разпределителен вал смених го с нов, но проблема си остана. Ако някой се е сблъсква с подобен проблем да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #2 Отговорено 27 Октомври, 2022 Знам за сходен проблем с Рено Кашкай, оказа се, че свещите не били правилните за модела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aliyatin.com 2 #3 Отговорено 1 Ноември, 2022 Когато не запали виж мехчето за подкачване на гориво. При напомпване ако мехчето е меко,значи че клапаните за обратно гориво изтърват.Тоест ще правиш дюзи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Юли 76 1 #4 Отговорено 13 Март, 2023 Колега имах подобен проблем с моята хонда. Почнах да я паля винаги с натиснат педал на съединителя и винаги пали от раз. Не знам защо така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове