Capolavoro 4 #1 Публикувано 10 Октомври, 2022 Здравейте, Интересно, но дългогодишният ми майстор, който ми е оправял две японски коли преди, отказа да ми оправи Акорда (7). Не бил специализиран в японски коли, нямал инструменти и т.н. Болежките са, че колата скърца по неравен път и при потегляне се чува скърцане. Доколкото разбрах има за смяна няколко тампона по предното окачване и шарнир на предния носач. Праща ме в японски сервиз. Моля за препоръки къде може да се реши проблемът и по възможност да не ме обрулят много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Capolavoro 4 #2 Отговорено 12 Октомври, 2022 Питането не е актуално. Оправих се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #3 Отговорено 12 Октомври, 2022 @Capolavoro, тук не е само за питане, тук е и за казване - не се стеснявайте да споделите развръзката. От какво се е оказало, че е, къде сте го оправили, обрулиха ли ви много... такива неща 3 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Capolavoro 4 #4 Отговорено 15 Октомври, 2022 На 12.10.2022 г. at 16:26, Honda_Z написа: @Capolavoro, тук не е само за питане, тук е и за казване - не се стеснявайте да споделите развръзката. От какво се е оказало, че е, къде сте го оправили, обрулиха ли ви много... такива неща Реших, че може да се приеме като спам. Отидох в Кей Джи Ауто в Пловдив, защото изрично търсих сервиз за японски коли. Сменени: Шарнир отпред 2 бр. Биалетка предна 1 бр. Тампон носач 1 бр. Биалтетка задна 2 бр. 1 бр. болт, защото се е скъсал при свалянето. Тотал: Части: 240 лв. с ДДС; Труд: 150 лв. с ДДС 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове