Vaklin 0 #1 Публикувано 7 Октомври, 2022 Здравейте, издирвам по olx и навсякъде другаде, type-s лип на предната броня, прагове и добавката за задната броня. Може ли да ми споделите вие къде сте намирали и горе-долу на какви цени, защото цени от типа на 500лв за липа на предната броня и 250лв за прагове ми се струват малко високи, но понеже нямам опит, може това да са цените на пазара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1510 #2 Отговорено 7 Октомври, 2022 Здравей и добре дошъл! На отделна обява (като артикул) - трудно. По-скоро търси от колите на части. Освен Type-S добавките има и друг вид оригинални, които са аксесоар. Изглеждат ето така: Тази я бях взел за 150 с малка забележка по нея. Наложи се и известно преправяне, защото добавката е била за бензинова кола, а на дизела отворите при фаровете за мъгла (заради интерколера) са други. Не на последно място - тази българска фирма има никак нелоши реплики. Ако днес търсех такива добавки като теб, по-скоро щях да се спра на тях. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове