Hondadriver97 0 #1 Публикувано 29 Септември, 2022 здравейте от къде мога да намеря такава предна броня както предна така и задна много ми харесва и бих искал да сложа и на моята понеже имам тук таме драснато Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nicholson 15 #2 Отговорено 1 Октомври, 2022 Потърси по моргите за японски автомобили, моята я взех от Пловдив от iHonda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hondadriver97 0 #3 Отговорено 1 Октомври, 2022 благодаря задължително ще надникна ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jenti 45 #4 Отговорено 5 Октомври, 2022 On 9/29/2022 at 3:23 PM, Hondadriver97 said: здравейте от къде мога да намеря такава предна броня както предна така и задна много ми харесва и бих искал да сложа и на моята понеже имам тук таме драснато Подготви се за над 1000-ка за броня и то втора ръка, ако успееш изобщо да намериш здрави. Това е Модуло оптичен пакет - представи си нещо като АМG за Мерцедес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 152 #5 Отговорено 5 Октомври, 2022 И почти е невъзможно намирането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #6 Отговорено 14 Октомври, 2022 Кви морги?Ходих в най-голямата морга в Испания "La Torre", когато ми изгоря една бобина. Имаше 2 Акорда само и бяха разкостени.За да добиете представа за мащабите чукнете я в нета, само да кажа, че има автобус, който върти вътре между парцелите с различните марки. Мисълта ми е, че в България с тези мащаби ми се струва невероятно да намериш. Виж в Ebay. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaloqn 1988 14 #7 Отговорено 16 Октомври, 2022 (Редактирано) Имам type s оптичен тунинг за акорд 8 прагове и добавка за предната броня. Редактирано 16 Октомври, 2022 от Kaloqn 1988 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #8 Отговорено 16 Октомври, 2022 Преди 8 часа, Kaloqn 1988 написа: Имам type s оптичен тунинг за акорд 8 прагове и добавка за предната броня. Дай някоя снимка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaloqn 1988 14 #9 Отговорено 16 Октомври, 2022 преди 6 минути, toniam написа: Дай някоя снимка. Снимки нямам броните са на грунд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове