mariopetrov 2 #1 Публикувано 4 Септември, 2022 (Редактирано) Здравейте, имам следния проблем. При запалване на студен мотор (2.2diesel) през духалките на парното вкарва много силна миризма на изгорели газове в купето за около 10секунди и след това спира. (като се има предвид, че отзад на ауспуха не мирише на нищо почти, което според мен доказва, че има изряден катализатор и проблема е по системата преди него). При отворен капак и внимателен преглед, не се вижда да пуши от никъде. Каква може да е причината? Поздрави! Редактирано 4 Септември, 2022 от mariopetrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #2 Отговорено 5 Септември, 2022 Според мен е проблем с EGR тръбата. Виж темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mariopetrov 2 #3 Отговорено 6 Септември, 2022 Благодаря! И при мен мирише покрай калника на шофьорската гума... значи, най-вероятно е това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jassa 6 #4 Отговорено 27 Ноември, 2022 Реши ли проблема? Ако да, сподели с останалите за да им е от полза. за това са тези форуми нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mariopetrov 2 #5 Отговорено 21 Септември, 2023 да, проблема беше EGR тръба... сменихме я и заспа. Поздрави! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове