dinko12345 4 #1 Публикувано 27 Август, 2022 Здравейте колеги!искам да създам тази дискусия,имам си причина за това,но искам да уточня,че искам да пишат само хора които са карали Акорд 7,и дизел и бензин 2,4.но не искам да стават спорове за това,коя е по-евтина за поддържане,коя харчи повече и т.н. интересува ме откъм возия, ускорение и кеф от шофирането,хора които са карали и двата модела, независимо какво карат сега,да пишат безпристрастно,без клишета и т.н.аз си имам мнение,но искам да чуя и други,за да го съпоставя с това на повече хора.благодаря за вниманието! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6202 #2 Отговорено 27 Август, 2022 (Редактирано) Различни мотори - различно усещане. Турбинка + по-висок въртящ момент, но бързо стига платото, а към края пропада. За спокойно каране на семейна кола е добър. Другият е антипод. До средни обороти бива, после идва мощност, а накрая и радостта от VTEC-а. Дай му да изпреварва, но и в умерена езда е тих и култивиран. Дизела само съм пробвал - "не е моето", а и предницата е по-тежка и мека, но за някого това е + . За теб ще е най-меродавно да пробваш и двата - в еднаква каросерия и скоростна кутия, а по възможност и с еднакъв размер гуми. Редактирано 27 Август, 2022 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове