Val_002 1 #1 Публикувано 24 Август, 2022 Здравейте, може ли да ми препоръчате добро радио за Crv 1st gen? Стария Pioneer вече не ми допада и искам да го сменя с нещо по-ново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Johnny_V3 30 #2 Отговорено 25 Август, 2022 (Редактирано) Здравей @Val_002, Аз на моята Хонда й махнах жабката под радиото и сложих 2-din мултимедия. Сега имам и задна камера, та дори и DVD мога да гледам. За съжаление тези устройства са предимно китайски, макар че един приятел вече 2 години кара с такова и има много приличен звук. Има и такива по 70-80лв, които звучат ужасно и нямат никакво радио (извън града). За мен този вариант отваря много автомобила. Мое мнение. Редактирано 25 Август, 2022 от Johnny_V3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Val_002 1 #3 Отговорено 25 Август, 2022 Каква марка е мултимедията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Johnny_V3 30 #4 Отговорено 25 Август, 2022 Моята е стара. Не знам каква марка е - някакви цифри. S605 или нещо такова, но си е оригинална китайска! В Али-то има много мултимедии. Моя приятел от там му взехме. Тя е с Андроид (моята е с Windows CE). Ако избираш Андроид - гледай да е с повече РАМ (3-4GB) за да не влачи. А и неговата е 1 DIN, но има 7 инчов дисплей, който е подвижен (скрива се и се вади). Според мен, ако взимаш китайско - всичките са едни и същи, само корпуса има разлика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Val_002 1 #5 Отговорено 25 Август, 2022 Ако си взема 2din мултимедия трябва ли да променям нещо по окабеляването и дали ще стане старото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Johnny_V3 30 #6 Отговорено 5 Септември, 2022 @Val_002 по окабеляването няма какво да се променя, освен, ако не искаш да си включиш и задната камера, ако я има в комплекта. Тогава ще трябва да прокараш една жица до отзад. И евентуално да я монтираш някъде. Моята е вътре в купето и гледа през прозореца отвисоко. Ако не слагаш камера - няма какво толкова да се преработва. Ако буксите са различни - да се снадят ще трябва. Хубавото е, че зад мултимедията има много свободно място. Най-големия проблем е да свалиш старата, че доста се разглобява. Но пак не е проблем... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове