l666 0 #1 Публикувано 10 Юни, 2007 Здравеите имам Хонда сивик 93год и вчера ми се появи странен звук от дистребуторната капачка наподобяващ мелачка на кафе.Някои имали си представа на какво се далжи това и какво да очаквам като отида в сервиза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #2 Отговорено 10 Юни, 2007 (Редактирано) Свали капачката огледай я преди да ходиш в сервиза! Колата пали ли ако да прекъсва ли? Ако непали най вероятно се е счупила самата капачка и тропат парчетата от нея. Ако е това новата ти струва 35 -40 лв по спомени. Можеш и сам да си я смениш. Другото като я свалиш виш палеца да не се е изронил (счупил)и той 20 лв струва. Та огледай първо ти и кажи ако не си сигурен как да я оправиш преди да ходиш в сервиза. Редактирано 10 Юни, 2007 от MonsterOOD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l666 0 #3 Отговорено 10 Юни, 2007 Колата пали и работи нормално, отварях капачката всичко изглеждаше нормално не открих отчупени парченца.Някаква друга пречина можели да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #4 Отговорено 10 Юни, 2007 Здравеите имам Хонда сивик 93год и вчера ми се появи странен звук от дистребуторната капачка наподобяващ мелачка на кафе.Някои имали си представа на какво се далжи това и какво да очаквам като отида в сервиза. виж дали има радиална хлабина на оста на делкото-ако има някаква втулка тама може да е износена- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ASRacing 0 #5 Отговорено 10 Юни, 2007 Колега сменяй си лагерчето на оста на делкото ВЕДНАГА защото ще ти се смеле цялото делко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #6 Отговорено 11 Юни, 2007 За лагер си!Почти 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #7 Отговорено 11 Юни, 2007 И според мене при тези обстоятелства си за лагер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #8 Отговорено 11 Юни, 2007 Лагерчето е. Търси ново, щото беше някакъв крив размер и трудно се намира. Ако ти изпадне втора ръка оригинално - взимай. Звука е като от фуражомелка и наистина може да смели датчиците из делкото и после отиде, та се невидя. Не я карай така, преди да я оправиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l666 0 #9 Отговорено 11 Юни, 2007 Благодаря ви за саветите, утре сутрин ще е закарам да видим дали ще се намери лагер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l666 0 #10 Отговорено 12 Юни, 2007 Нека да ви кажа какво стана днес в сервиза с ремонта на делкото.Наистина се указа лагерче а такова лагерче се намира много трудно да не кажа невазможно в Пловдив.Та аз не намерих, но ми направиха на струг и за сега се получи добре но да видим до кога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове