Chavgov 4 #1 Публикувано 30 Юли, 2022 Здравейте колеги, сменихме семейния автомобил и дойде време да се разделя а любимата си Акура. Колата е внос от САЩ, с първа регистрация от 02.2009, като аз съм вторият и собственик в България. Страхотен автомобил, който след като придобих през 2018г. е каран непрестанно в града, страната и чужбина. Платени са данъка до края на годината и винетка до юни 2023. Акумулаторът е сменен преди няколко месеца. Има 50 литрова газова уредба на BRC, която е монтирана на мястото на резервната гума. Моделът има само една спефикация. За тези, които не са запознати с модела и за да не изброявам всички екстри, слагам един линк към ревюто в Бричка, където нещата са обяснени доста добре. Разликите между Акурата и европейския модел ( Honda Legend четвърта генерация KB1) са малки, но все пак ги има. Като основни мога да посоча липсата на обдухване на седалките, дисктроника и Pop up hood системата. Добавил съм като екстри Bluetooth и парктроник. Километражът на колата е в мили и км/ч, а пробегът от снимките (153053) е в мили. Колата се намира в София. За повече инфaрмация и/или огледи можете да се свържете с мен на телефон 0878 340 466 (Иван). Цената е 11 800 лева, като е по-ниска от, заради леките забележки по боята и салона, които са видими от снимките. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове