Jump to content
puma_v_London

Prelude

Recommended Posts

zdraveite imam civic d13b2 i dosega ne sam imal kola s takava moshnost i s tolkova nisak razhod na gorivo no otdavna iskam da go smenq s prelude 2000 16v iskam da popitam nqkoi koito ve4e ima iznae kakuv razhod dava preluda s tozi motor i pri kakvi usloviq razbira se!! za 4astite ve4e gore dolo se informirah no za razhoda shte sam blagodaren ako nqkoi moja da pomogne s info !!!! Blagodarq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ето ТУК можешда се осведомисш за някой технически данни за прелюда ( и не само) разхода е даден на 100км при определена скорост, но все пак тези данни са заводски!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest _Daniel

Мен също ме интересува, колко ще харчи prelude в София и каране през задръствания. Предполагам по-малко от 13 няма да падне ????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Aladin

Мен също ме интересува, колко ще харчи prelude в София и каране през задръствания. Предполагам по-малко от 13 няма да падне ????

За всички, които ги интересувакарам Прелюд 2.3 мотор 160 коня и в софия само градско във всички задръствания ми дава 12/100л.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей . аз си купих прелюд 2.0 16 4 ген преди седмица .сам си го докарах от Мюнхен . баща ми си купи един бус от там и до Бг карах след него с около 80 - 90 кмч даде ми 5.8 Л на 100 км иначе сега с 10 лв 95 минавам около 60 км сам прецени дали харчи много .колкото до вървенето ,мога да се похваля че скъсах кадет 2.0 16 150 коня уж ,аз бях с 4 души а той беше сам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на най-икономичните! Аз имам 5та генераця и под 13-14 градско (софийско) с климатик не мога да я сваля. 2.0 е мотора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...