puma_v_London 0 #1 Публикувано 9 Юни, 2007 zdraveite imam civic d13b2 i dosega ne sam imal kola s takava moshnost i s tolkova nisak razhod na gorivo no otdavna iskam da go smenq s prelude 2000 16v iskam da popitam nqkoi koito ve4e ima iznae kakuv razhod dava preluda s tozi motor i pri kakvi usloviq razbira se!! za 4astite ve4e gore dolo se informirah no za razhoda shte sam blagodaren ako nqkoi moja da pomogne s info ! Blagodarq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #2 Отговорено 10 Юни, 2007 ето ТУК можешда се осведомисш за някой технически данни за прелюда ( и не само) разхода е даден на 100км при определена скорост, но все пак тези данни са заводски! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest _Daniel #3 Отговорено 14 Юни, 2007 Мен също ме интересува, колко ще харчи prelude в София и каране през задръствания. Предполагам по-малко от 13 няма да падне ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Aladin #4 Отговорено 14 Юни, 2007 Мен също ме интересува, колко ще харчи prelude в София и каране през задръствания. Предполагам по-малко от 13 няма да падне ????За всички, които ги интересувакарам Прелюд 2.3 мотор 160 коня и в софия само градско във всички задръствания ми дава 12/100л. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #5 Отговорено 16 Юни, 2007 Здравей . аз си купих прелюд 2.0 16 4 ген преди седмица .сам си го докарах от Мюнхен . баща ми си купи един бус от там и до Бг карах след него с около 80 - 90 кмч даде ми 5.8 Л на 100 км иначе сега с 10 лв 95 минавам около 60 км сам прецени дали харчи много .колкото до вървенето ,мога да се похваля че скъсах кадет 2.0 16 150 коня уж ,аз бях с 4 души а той беше сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F20A4 2 #6 Отговорено 17 Юни, 2007 Браво на най-икономичните! Аз имам 5та генераця и под 13-14 градско (софийско) с климатик не мога да я сваля. 2.0 е мотора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове