accomplishednose 0 #1 Публикувано 2 Юли, 2022 Здравейте, току що забелязах, преди да паркирам автомобила (Honda CR-V I Rd 2001) стрелката на градусите беше на макс и колата вдигаше обороти на място. Забелязах и някакъв теч под маркуча за антифриза. Въпросът е - гарнитура ли е или някой маркуч е надул и се е пръснал и съответно да обезвъздушава да не е плътно с антифриз? Другият ми въпрос да ми препоръчате при кого да я закарам колата в рамките на София? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #2 Отговорено 3 Юли, 2022 (Редактирано) Ако е гарнитура глава,изследвайте антифриза за изгорели газове. Ако намаш антифриз да ще прегрява. Рабатят ли перките на радиатора . Имаш теч незваеш от какво е.???? Има ли антифриз в разширитертия съд. Не набутвай всеки антифриз в системата си който ти дадат от магазина. Отвори капачката на радиатора на изстинал двигател ,трябва да е догоре антифриза. Наколко снимки ще помогнат доста да не гадаем. Този на Хонда синия няма нищо общо с сините боклуци по магазините. Редактирано 3 Юли, 2022 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
accomplishednose 0 #3 Отговорено 3 Юли, 2022 13 minutes ago, CARPERA said: Ако е гарнитура глава,изследвайте антифриза за изгорели газове. Ако намаш антифриз да ще прегрява. Рабатят ли перките на радиатора . Имаш теч незваеш от какво е.???? Има ли антифриз в разширитертия съд. Не набутвай всеки антифриз в системата си който ти дадат от магазина. Отвори капачката на радиатора на изстинал двигател ,трябва да е догоре антифриза. Наколко снимки ще помогнат доста да не гадаем. Този на Хонда синия няма нищо общо с сините боклуци по магазините. На снимките не знам дали ще можеш да видиш къде е текло точно под перката на радиатора. Антифриз грам няма, аз и да долея/напълня пак ще изтече някъде предполагам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #4 Отговорено 3 Юли, 2022 (Редактирано) Спукан маркуч или радиатор,за сервиз си. Каква е тази гняс мазут в радиатора,това изобщо не трябва да е така. този радиатор не става вече за нищо,трябва и промивка на цялата система. Не карай повече колата така,дори за малко дано не си прегрял двигателя. Редактирано 3 Юли, 2022 от CARPERA 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
accomplishednose 0 #5 Отговорено 3 Юли, 2022 28 minutes ago, CARPERA said: Спукан маркуч или радиатор,за сервиз си. Каква е тази гняс мазут в радиатора,това изобщо не трябва да е така. този радиатор не става вече за нищо,трябва и промивка на цялата система. Не карай повече колата така,дори за малко дано не си прегрял двигателя. Благодаря! Би ли ми препоръчал някой от София? Може и на лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #6 Отговорено 3 Юли, 2022 (Редактирано) Да кажат тези от София,не копирай предходните мнения,ясно е че ми отговаряш. Трябва ти наистина сериозен сервиз,иначе наблизо е Фена в Дупница,но колата трябва да се закара на платформа. Тук има сервизи изключваш Бултрако Редактирано 3 Юли, 2022 от CARPERA 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове