KrastevK 1 #1 Публикувано 28 Юни, 2022 Здравейте,проблема ми е че когата запаля колата нямам проблеми,но загрее ли започва едно чукане от двигателя и се увеличава според оборотите.Маслото ми беше Мобил 1 0w30 на 8000км и го смених,сложих сега Лики Моли 5w30 и никаква промяна,след това сложих и добавка за хидравлични повдигачи пак на Лики Моли 100км и ефект няма. Ако наистина е повдигач колко са на брой и всички ли се сменят? Колата е дизел 2.2 на 212000км Забравих да попитам понеже ако се наложи да се сменят повдигачите така и така ще се отваря хубаво ли е да сменя и веригата или за нея още работа има,казват ми че има лек шум,но аз съм чувал вериги как тракат а моята не е тракаща? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1538 #2 Отговорено 28 Юни, 2022 (Редактирано) Може първо да се погледне около веригата за оптегачите там. Имаше такъв проблем тук в форума и се оказа оптегача на веригата. Не слагай добавки и се върни на Мобила 0w30. Тъкмо ще я ревизирате и ще разбереш колко е разтегната. Редактирано 28 Юни, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове