vartan 9 #1 Публикувано 9 Юни, 2007 Ако може някой да ми обясни стъпка номер 9 , а също и номер 10.При стъпка 9 не ми е ясно как се прави нов фрейм , както и това "правете видим различен "дъждовен" слой за всеки отделен фрейм"http://forum.studio-bg.com/index.php?showtopic=852&st=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 9 Юни, 2007 Ами на прозореца със слоевете /лейърите/ имаш едно оченце... то служи за да скриваш или показваш отделен лейър. И така, на всеки отделен кадър /фрейм/ оставяш показано само тази разновидност на дъжда, която искаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #3 Отговорено 9 Юни, 2007 Ами на прозореца със слоевете /лейърите/ имаш едно оченце... то служи за да скриваш или показваш отделен лейър. И така, на всеки отделен кадър /фрейм/ оставяш показано само тази разновидност на дъжда, която искаш.Ами стъпка 10. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #4 Отговорено 9 Юни, 2007 Ами на прозореца със слоевете /лейърите/ имаш едно оченце... то служи за да скриваш или показваш отделен лейър. И така, на всеки отделен кадър /фрейм/ оставяш показано само тази разновидност на дъжда, която искаш.Ами стъпка 10.това е времето което всеки фрейм е активен, по-малко време - по-"бърз" дъжд :~) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #5 Отговорено 9 Юни, 2007 Ами на прозореца със слоевете /лейърите/ имаш едно оченце... то служи за да скриваш или показваш отделен лейър. И така, на всеки отделен кадър /фрейм/ оставяш показано само тази разновидност на дъжда, която искаш.Ами стъпка 10.това е времето което всеки фрейм е активен, по-малко време - по-"бърз" дъжд :~)Пич това ми е ясно въпроса е откаде да го наглася. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #6 Отговорено 10 Юни, 2007 десен бутон върху текста на времето. в примера 0.12 и си избираш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове