knight3r 10 #1 Публикувано 26 Юни, 2022 Добър ден. Бих искал да попитам дали някои има инструкций за смяна на стоп крушка и каква е крушката? Колата е комби, 2010 година. Благодаря предварително и приятен ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1237 #2 Отговорено 26 Юни, 2022 Инструкции не ти трябват, ето: https://www.youtube.com/watch?v=a3b_jWqYlBE&list=PL6Iejtc1B-f1rtaZapGLoF2EWildjmVDX&index=43&t=2s Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shoker 2 #3 Отговорено 17 Август, 2022 А дали има подобно клипче и за това как се сменят крушките на габаритите, които се намират в капака? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodorraichev 39 #4 Отговорено 24 Август, 2022 В момента не мога да направя снимка, но при мен на вратата на багажника(отвътре) има 2 капака. Махам капаците и се виждат крушките с кабелите ( не е като смяна на крушка отпред). Примерна снимка: По спомен, забелязах че на единия фар (отзад) имаше празно гнездо - може би за крушка за мъгла, защото от другата страна имаше. Също да добавя, за смяна на крушка над номера - се натискат едни палчета (видими) и след като излезе от гнездото, може да смени крушка. Поне аз така си ги смених, не знам дали има по-добър начин. Например, за крушка отпред ходих при майстор. Поздрави, Тео 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове