Nikiiiiiii 0 #1 Публикувано 22 Юни, 2022 Здравейте Колеги, От седмица две се появи странен, "бучащ" звук вътре в колата. Сивик 2.2 дизел 8генерация. Забелязва се след 2хил оборота, става необичайно шумна и на 2500 оборота стрелката на оборотомера трепти както има вибрации по цялото табло и волана. Наскоро е сменен, съединител и маховик, демферната шайба на алтернатора както и другите ролки. Откакто имам колата не е сменявана ангренажната верига но колата не издава онзи дрънчащ звук на студено и като цяло не чувам шум от там. Ако може да ме насосите и за някой в СФ който да направи една диагностика на колата да видим все пак има нещо, но искам да разбирата от тези машини Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Aleksandrov 0 #2 Отговорено 26 Ноември, 2022 Здравей, успя ли да оправиш проблема, че имам същия? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PiToMeN 75 #3 Отговорено 26 Ноември, 2022 Чест проблем на модела са двигателните тампони. Но си заслужава и проверка на сменените съединител и маховик, защото те пък са си консуматив при 2.2 двигателя, а знам за много случаи на претупан ремонт и точно такива проблеми след това. Ако на място без да е на скорост при форсиране ги няма проблемите, бих започнал от там с нещата. Ако вибрира - тампони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове