Миткооо 1 #1 Публикувано 22 Април, 2022 Провет, скоро се извади долен десен шарнир след това, при качването на репатрак се извади и полуоската от вътршното каре и лагерите паднаха. Успях да намеря само 2. Та Та въпросът ми е дали, на някой, който е сменял вътршно дясно каре не му се намира капсулования оригинален лагер. Причината да не смемя карето е, че колата е пред нас на трупчената и не мога да извадя чашката му. Ще съм изключително благодарен и за някакви съвети. относно ситуацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 118 #2 Отговорено 22 Април, 2022 (Редактирано) Реално и на карето му няма нищо, най-много, ако го смениш с нещо афтърмаркет, да почнат вибрации и прочие, та причина да сменяш няма, вземи лагера от магазин за лагери, по размер да ти го извадят. Аз имах късмета и трите да намеря изпод колата, и сменях шарнира на платформата както беше колата, случайно си носих същия шарнир месеци в жабката, при мен и маншоните на карето бяха леш, та ги сменях тях поне 😂, случват се и такива неща… успех. Редактирано 22 Април, 2022 от sashua Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Миткооо 1 #3 Отговорено 22 Април, 2022 (Редактирано) Благодаря ти за бързия отговор. Тази идея я отхвърлих, защото не видях номенклатура на лагера, но сега като каза по размер ще проверя. Хубава вечер и весели празници ти желая! Редактирано 22 Април, 2022 от Миткооо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове