Emil Yankov 0 #1 Публикувано 18 Април, 2022 здравейте Колеги и от мен .Тъй ,като от скоро си закупих хонда C-RV disel 2.2.Тй като не съм много запознат с това .Въпросат ми е в кои случаи се сменява горивният филтер.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n.dimov 4 #2 Отговорено 18 Април, 2022 ЗдравейПринципно се сменя на всяка втора смяна на маслото, но много колеги го сменят с всяко масло, което е добре ако понякога зареждаш от съмнителни бензиностанции.Изпратено от моят JNY-LX1 с помощта на Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #3 Отговорено 18 Април, 2022 На 20 хи км сменям аз горивния. Всяка смяна на масло е много относително, Аз сменям масло на 4000 км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Искрен 16 #4 Отговорено 19 Април, 2022 (Редактирано) На бензинка сменя ли се горивен филтър ? Прoчетох, че се намира в резервоара. Колата ми е R20A2 Редактирано 19 Април, 2022 от Искрен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #5 Отговорено 19 Април, 2022 Не знам. За 2.4 даже съм чувал, че няма. В резервоара със сигурност има някакъв груб. Отвори някой сайт за авточасти и виж дали се продава. Така ще се разбере. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nesorab 17 #6 Отговорено 20 Април, 2022 На бензинка сменя ли се горивен филтър ? Прoчетох, че се намира в резервоара. Колата ми е R20A2 В резервоара е, под задна лява седалка. Някъде пише, че е вечен (lifetime, само при проблем да се сменя),някъде пише на 80 хил.км. https://m.autodoc.bg/blue-print/12943900 Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове