bkostadinov90 1 #1 Публикувано 11 Април, 2022 Здравейте, Моля за информация дали някой от вас се е сблъсквал с подобен проблем?Ходих на диагностика в Бултрако - евентуално бил някакъв модул, който струва 4300 лева … Според сервиза, който посещавам, проблема може да се реши софтуерно и ме молят да изчакам още няколко месеца като колата “ остарее “. Пробвах всички възможни рестарти и тн. Автомобилът е 1.5 Sport Hatchback 2021. Spoiler Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 93 #2 Отговорено 11 Април, 2022 Проблема се решава лесно. В youtub е пълно с видеа по този проблем. Направи хард ресет и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bkostadinov90 1 #3 Отговорено 11 Април, 2022 Пробвах доста пъти .... и това не помогна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 93 #4 Отговорено 11 Април, 2022 Имала ли е удар отпред или просто един ден се появи проблема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bkostadinov90 1 #5 Отговорено 11 Април, 2022 Да, купих я с удар в предната дясна част. Индикаторите си светеха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 93 #6 Отговорено 11 Април, 2022 Сензора който е долу в бронята здрав ли е ? Прави ли връзка с камерата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bkostadinov90 1 #7 Отговорено 11 Април, 2022 Извинявам се за може би изключително глупавия въпрос но не видях никъде сензор на предната броня ? Къде се намира ? Сложих оригинална броня и отново не открих никъде такива изводи. Прикачам снимка на колата във вида, в който я закупих. Доколкото знам имам системата е над огледалото. Spoiler Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 93 #8 Отговорено 12 Април, 2022 (Редактирано) Камерата зад огледалото прави връзка и със сензор долу в бронята. И при мен светеше така по същия начин. https://www.carid.com/honda-oe/front-cruise-control-distance-sensor-mpn-36803tbda25.html Редактирано 12 Април, 2022 от viktor11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bkostadinov90 1 #9 Отговорено 12 Април, 2022 Къде ходи да го оправят/ диагностицират ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове