StUrumov 0 #1 Публикувано 24 Февруари, 2022 Здравейте, Допитвам се до вас за препоръки относно CR-V gen II т.к. мисля да е следващата ми кола. Като цяло съм се спрял на бензиновия двигател 150кс. Моля да споделите какви впечатления имате от автомобила, за какво трябва да внимавам при оглед и за какви потенциални проблеми трябва да се подготвя. Предварително благодаря за отделеното време и внимание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #2 Отговорено 24 Февруари, 2022 (Редактирано) Има доста фирми които търсят коли отвън по твоя поръчка,може и намерена от теб обява навън да ти я докарат,поне виждаш автентичното състояние. Тук всичко е доста зле със върнат километраж и замаскирани проблеми. Ползвай техните услуги ако искаш нещо хубаво. Тук има и обява на колега поне е карана и тествана тук . Редактирано 24 Февруари, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullyboybg 11 #3 Отговорено 24 Февруари, 2022 Тая обява е от преди 2 години...Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #4 Отговорено 25 Февруари, 2022 Грешката е моя сигурно е продадена вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове