Illyto 1 #1 Публикувано 10 Февруари, 2022 Здравейте, колеги имам следния проблем: Колата е Хонда Accord 2.2 i-dtec. Колата изписва грешка p2002 и влиза в авариен режим. Пуснахме и принудителна регенерация но след 5 6 км светна отново. Някой с решение на този проблем? Или със препоръка къде да направят ремап на автомобила ( по възможност около Варна) Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #2 Отговорено 15 Февруари, 2022 На мен софтуерно ми махнаха дпфа в болид ауто и съм много доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Illyto 1 #3 Отговорено 17 Февруари, 2022 Следва тази процедура и при мен + ремап, оставил съм колата, чакам да ми звъннат да си я взема . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #4 Отговорено 18 Февруари, 2022 На същото място ли? И на мен ми предложиха да вдигна мощността, но четох, че после се смея и съединител и се отказах и така си е достатъчно пъргава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Turboo 0 #5 Отговорено 23 Декември, 2022 И аз имам същия проблем грешка p2002 какво може да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 31 #6 Отговорено 6 Януари, 2023 On 12/24/2022 at 12:25 AM, Turboo said: И аз имам същия проблем грешка p2002 какво може да е? Ако не е влязла в авариен режим или ако махнеш грешката се връща в нормален режим на работа - взимаш добавка за DPF ... качваш се на магистрала ... пускаш си Waze ... настъпваш я плавно до 3000 оборота на 6-та и караш така 20-30 минути ... Ако се оправи - добре ... ако не - приготвяш трицифрена сума за "пране" или алтернативния вариант с премахване. Ако си екофен може да си купиш и нов ... избора е твой. Успех 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове