pesho2 0 #1 Публикувано 6 Юни, 2007 Сега, при тези дъждове единият ми фар е с обилен конденз на вода по стъклото отвътре. Колата е 6 ген. Тук, във форума четох че фаровете не подлежали на отваряне, какво мога да направя? Може ли влагата да окъси захранването на крушките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 6 Юни, 2007 вземаш един сошуар и започваш да нагряваш фара от вън.НО преди това си извади маншона с фасунгата от зад.като изсъхне и си връщаш работите по местата гледай отдушника на маншончето да гледа на доло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #3 Отговорено 6 Юни, 2007 (Редактирано) Моята беше така, като я купувах, обаче сега вече е ОК. Мислех да махам крушката и да слагам силикагел във фара, ама после реших, че чак толкоз да се втелявам ... :DEDIT: Пропуснах да отбележа - фарът се оправи само с яко каране. Редактирано 6 Юни, 2007 от Rammkopf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #4 Отговорено 12 Юни, 2007 Посъветваха ме леко да открехна отзад гумения уплътнител, който държи фасунгата и го направих, но не мога да стигна до този на лампата на мигача, че пречи гърловината на резервоара за стъклоумивателя. Как може да го достигна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 12 Юни, 2007 ми не можеш тряа да махнеш или подкалника или бронята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове