Illyto 1 #1 Публикувано 5 Януари, 2022 Здравейте колеги, Предстои ми оглед на автомобил в Ямбол, на който обаче му свети лампата - кръгче с удивителен (мисля че, е свързано с DPF). Прави ми впечатление ,че на повечето обявени екземпляри свети тази лампа. Моля ви за помощ относно качествена диагностика в град Ямбол, към кой сервиз бихте ме насочили? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1271 #2 Отговорено 5 Януари, 2022 (Редактирано) Този символ те подканя да извършиш някакво действие, това не е проблем. Дай снимка, ако нямаш следващият път снимай това което те притеснява. Символа за който питаш колега е голяма точка а не кръгче, и за каква кола питаш? Редактирано 5 Януари, 2022 от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Illyto 1 #3 Отговорено 5 Януари, 2022 Моя е грешката, че не качих снимка и не уточних модела , става въпрос за Акорд 8, като цяло това ще е първата ми Хонда и не съм много запознат с хондите. Знам само ,че са здрави и надеждни. Първоначалното ми решение беше да си взема отново тойота Авенсис 2.2 d4d, но някак си Хондата наклони везните в своя посока. Та това е лампата ,която буди притеснения у мен... Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1271 #4 Отговорено 5 Януари, 2022 Този знак е свързан и с друг символ, не свети сам. Ако нищо друго не свети по колата по всяка вероятност е, че идва интервал за смяна на нещо. Показва си кода и по него се разбира какво е. Желая ти успех колега, за твое успокоение си я прегледай с програма. Даваш на контакт, палиш колата и ако светне нещо веднага го снимай и го качи тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Illyto 1 #5 Отговорено 5 Януари, 2022 Благодаря още веднъж колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове