Jump to content
Illyto

Диагностика в Ямбол

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Предстои ми оглед на автомобил в Ямбол, на който обаче му свети лампата - кръгче с удивителен (мисля че, е свързано с DPF).

Прави ми впечатление ,че на повечето обявени екземпляри свети тази лампа.

Моля ви за помощ относно качествена диагностика в град Ямбол, към кой сервиз бихте ме насочили?

Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този символ те подканя да извършиш някакво действие, това не е проблем. Дай снимка, ако нямаш  следващият път снимай това което те притеснява. Символа за който питаш  колега е голяма точка а не кръгче, и за каква кола питаш?

Редактирано от Митко Йотов
  • Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моя е грешката, че не качих снимка и не уточних модела , става въпрос за Акорд 8, като цяло това ще е първата ми Хонда и не съм много запознат с хондите. Знам само ,че са здрави и надеждни. Първоначалното ми решение беше да си взема отново тойота Авенсис 2.2 d4d, но някак си Хондата наклони везните в своя посока. Та това е лампата ,която буди притеснения у мен...

Поздрави

Screenshot_20220105-214426.png

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този знак е свързан и с друг символ, не свети сам. Ако нищо друго не свети по колата по всяка вероятност е, че идва интервал за смяна на нещо. Показва си кода и по него се разбира какво е. Желая ти успех колега, за твое успокоение си я прегледай с програма. Даваш на контакт, палиш колата и ако светне нещо веднага го снимай и го качи тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря още веднъж колега !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...