ivaivalito 8 #1 Публикувано 6 Юни, 2007 Понеже колата няма централно и аларма а за пред каското ми искат аларма къде мога да си поставя .В Бургас навсякъде ми искат около 130 само за алармата и още 100 кинта зац ентралното а аз не искам хубава аларма,а само да пищи пред застрахователите щото те решат ли да я гепят к'вато и аларма да има ..... Виж за централното съм съгласен да дам някой лев защото е все пак удобство . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #2 Отговорено 6 Юни, 2007 Здравей,мисля че тук може да намериш нещо по-евтинко но понеже си от Бургас незнам каде трябва да и я сложат за да си има гаранция и т.н.дано съм бил полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lordross 0 #3 Отговорено 6 Юни, 2007 Понеже колата няма централно и аларма а за пред каското ми искат аларма къде мога да си поставя .В Бургас навсякъде ми искат около 130 само за алармата и още 100 кинта зац ентралното а аз не искам хубава аларма,а само да пищи пред застрахователите щото те решат ли да я гепят к'вато и аларма да има ..... Виж за централното съм съгласен да дам някой лев защото е все пак удобство .Не подценявай алармата, защото един китайски боклук може да съкрати живота ти,а и този на съседите ти. Аз на един съсед на гробницата, която вие денонощно (%$%$*)& Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #4 Отговорено 6 Юни, 2007 Имам една китайска пикня,дето ми я подариха от ДЗИ когато си правех застраховката.Не е монтирана никога,отварял съм я само за да я разгледам.Има даста подробно описание и ако се хвана ще си я монтирам сам за два часа.Нужни са елементарни познания по електротехника.Давам я за 30 лева,ако искаш си изпрати адреса да ти я пратя по куриер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #5 Отговорено 6 Юни, 2007 какво точно караш? Ако има имобилайзер можеш и без аларма да си направиш каско, аз съм жив пример Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #6 Отговорено 6 Юни, 2007 какво точно караш? Ако има имобилайзер можеш и без аларма да си направиш каско, аз съм жив пример Сивик 5та седан.Няма имобилайзер в ДЗИ ми е каското но не ми дадоха аларма А на самите аларми има ли указание как се монтирват дори и ка4ествена да е бих дал 50-60 лева но да си е монтирам аз дали имат схеми ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове