Ivo_ 0 #1 Публикувано 7 Декември, 2021 Някой знае ли как се сваля защитната лайсна на вратата, че като работи колата и се получават вибрации и да видя дали не е счупена някоя щипка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #2 Отговорено 7 Декември, 2021 Да лятото правих това упражнение: Свалих вътрешната кора, с цел да запазя щипките, първата щипки се вадят на вън и след това лайсната се издърпва на зад. После поръчах щипки от специален сайт за щипки. Не бяха евтини. За това на пасажерската врата вкарах силикон притиснах със скоби няколко часа и "пей сърце" . Ще потърся темата и ще ти я пратя ако я намеря, че не знам дали беше тук или във фейсбук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo_ 0 #3 Отговорено 7 Декември, 2021 Благодаря преди 4 минути, emonai написа: Да лятото правих това упражнение: Свалих вътрешната кора, с цел да запазя щипките, първата щипки се вадят на вън и след това лайсната се издърпва на зад. После поръчах щипки от специален сайт за щипки. Не бяха евтини. За това на пасажерската врата вкарах силикон притиснах със скоби няколко часа и "пей сърце" . Ще потърся темата и ще ти я пратя ако я намеря, че не знам дали беше тук или във фейсбук. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #4 Отговорено 7 Декември, 2021 https://forums.hondabg.com/forum/114-cr-v-3та-ген-2007-2011/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonai 48 #5 Отговорено 7 Декември, 2021 Нещо не можах да копирам линка, но темата е от 12 .6.21.Там има и снимки съм качил, но дрънченето не е от щипките, по периферията има дебела двойно лепяща лента, която се продава по магазините за автобоя. Но както писах и със силикон става! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове