slavi_vd 1 #1 Публикувано 5 Декември, 2021 Здравейте,като собственик на Акорд 7 комби от няколко години реших да заложа отново на Хонда и вчера си взех Сивик 9 Комби 2014та 1.6Д на 135к км Не бях карал такава кола до вчера! Това което ми направи впечатление е че на средната конзола има копче за подгрева на задното стъкло и огледалата,но огледалата не се загряват! Няколко пъти го включвах и не 🤔 Въпросът ми е след като колата е с високо оборудване има ли вероятност да няма подгрев или да търся електрически проблем? Следващия ми въпрос е,нормално ли е на тези километри топката на ск.лост и стелката да са захабени!? Не знам какво е качеството на Сивик от тези години,но Акорда ми е на двойно повече км и няма такива следи на износване! И последно,има ли някакъв сайт чрез който мога да проверя пълната информация по ВИН за тази кола? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel.at 2 #2 Отговорено 6 Декември, 2021 Нормално е топката и стелките да са леко захабени особено ако е карана основно градско. Подгряването на огледалата е базова екстра за модела така, че търсете проблема! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavi_vd 1 #3 Отговорено 7 Декември, 2021 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове