noemis 0 #1 Публикувано 26 Ноември, 2021 Здравейте, Отскоро се сдобих с акорд 2009 2.2 idtec и имам въпрос относно добавките. Досега не съм карал дизел и ми препоръчвам да слагам BDC. Въпросът ми е слагате ли някакви добавки и също ако имате препоръки за гориво и бензиностанции? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etsp 24 #2 Отговорено 28 Декември, 2021 Аз карам с такава добавка от години - BDC Bardahl. Много съм доволен от нея. Има написано и в други теми във форума - много хора не препоръчват слагането на добавка, но с тези горива, аз слагам на всяко зареждане. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
noemis 0 #3 Отговорено 2 Януари, 2022 Мерси за отговора, ще пробвам и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #4 Отговорено 6 Януари, 2022 На 28.12.2021 г. at 18:35, Etsp написа: Аз карам с такава добавка от години - BDC Bardahl. Много съм доволен от нея. Има написано и в други теми във форума - много хора не препоръчват слагането на добавка, но с тези горива, аз слагам на всяко зареждане. Аз също ползвам Bardahl и сипвам на всяко зареждане и вече 4 години откакто е при мен нямам проблем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #5 Отговорено 6 Януари, 2022 (Редактирано) Пет години съм ползвал BDC на предната ми кола (помпа-дюза) и бях много доволен. По навик продължих да слагам на Хондата, но установих, че ефекта не е добър и ми се появява (или се увеличава) едно чукане при ускорение. Имам и тема за това: В случая съм писал за предозиране, но и като цяло добавките не се отразяват добре на моя мотор. Нищо лошо не казвам за BDC-то, само споделям опита си. Към момента, най-добрият дизел, който зареждам е от Круиз. Чувал съм (но не съм сигурен), че и в ОМВ е същия дизел, защото доставчик им е Сакса (собственик на Круиз). Редактирано 6 Януари, 2022 от inspektora Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове