Tqnata 63 #1 Публикувано 26 Ноември, 2021 Здравейте колеги, За разлика от повечето теми в раздела аз бих искал да изкажа своето положително мнение за една автокъща, която наистина ме изненада. Търсех автомобил в продължение на месеци, не бързах, нямам зор, посетих много автокъщи в страната. Повечето от собствениците и тяхното отношение меко казано ме отблъскваха. Няма да споменавам подробности защото не това е идеята. Попадайки в автокъща Iperboreo разбрах какво прави разликата. Първото нещо което ми направи впечатление е отношението на продавача. Любезен, отзивчив, не се натрапва, оставя те спокойно да разгледаш автомобила, идва при теб когато го повикаш, ще ти предложи кафе, вода, тестдрайв 🙂. За разликата от повечето търговци с "розови очила" сподели и забележки които има или е имал автомобила. Всичко което каза напълно се потвърди, в сервиза. Няколко пъти след покупката се свързах с търговеца за дреболии, неща които бях пропуснал да попитам или просто не разбирах - помогна ми, обясни ми подробно. Да, знам, закупих може би най-скъпият автомобил от този модел/година на пазара, но не това е важното. Важното нещо което искам да подчертая в случая е отношението на продавача към купувача. Не се познавам с него лично, не правя реклама (ако изглежда така), споделям личното си мнение. Определено Iperboreo за мен е коректен търговец. Поздрави на всички и бъдете здрави! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #2 Отговорено 24 Март, 2022 Относно отношението на продавача потвърждвам на 100% споделено от колегата, но за съжаление не мога да потвърдя коректност относно представената информация за предлаганите автомобили. Голяма част от тях са с превъртяни километражи, за успокоение не всички обаче!!! Относно оглед - да, оставя те колкото време ти е необходимо, без да се натрапва. Ако питаш нещо,започва разговор, но казва забележки само ако ги забележиш и споделиш, иначе играта е "кьорав карти не играе". Общо впечатление от автокъщата е добро в сравнение с други, които само като им покажеш дребна забележка и ти прекратятват огледа и сърдито те пращат да си търсиш кола на друго място. Не ги разбирам такива, все едно не са им за продаване или може би очакват мълчаливи, послушни, кьорави и тъпи клиенти :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #3 Отговорено 24 Март, 2023 (Редактирано) от там си купих Легендата цената беше 22000 лева.а той е беше платил на 15000 лева доплатих разликата,но.... ми показа за колко я е купил и нямах против да му додам печалбата. тая кола вече 6 години я карам без ядове Редактирано 24 Март, 2023 от Plevelcho 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове